fbpx

ONLINE MARKETING

Als no-nonsense Digital Agency hanteren wij bij onze online marketing aanpak drie richtlijnen:

1
METEN IS WETEN

Hét grote voordeel van online marketing is dat je ontzettend veel kunt meten. Dit maakt online marketing echter ook complex voor mensen die er niet dagelijks mee bezig zijn. Wat moet je meten, hoe creëer je meetpunten en hoe interpreteer ik de data zodat ik er lering uit kan trekken? Onze online marketeers helpen je bij dergelijke vragen en zijn geheel op de hoogte van de hedendaagse marketingmiddelen.

2
SCHRIJVEN IS SCHRAPPEN

Het schrijven van een goed marketingplan is uitermate belangrijk, echter proberen wij overmatig papierwerk tot een minimum te beperken. We werken desgewenst met korte “sprints” binnen een marketingplan, zodat je als klant direct resultaat ziet van onze ondersteuning. Uit ervaring weten we dat er binnen het marketing vak veel geschreven, onderzocht en gerapporteerd wordt, maar soms is het goed om simpelweg de mouwen op te stropen en zaken aan te pakken.

3
RAPPORT: HOUD HET KORT

Het feit dat je als online marketeer veel kunt meten, betekent in onze ogen niet dat je alle meetbare informatie ook moet rapporteren. Wij rapporteren op maandelijkse basis en delen louter de informatie waar jij in geïnteresseerd bent. Op deze manier heb je de kerngegevens in één oogopslag paraat en is het eenvoudig om verschillende campagnes of perioden met elkaar te vergelijken. Uiteraard kan extra informatie altijd worden opgevraagd in een gedetailleerd rapport.

✓ Ga direct voor resultaat

Ontvang kosteloos jouw persoonlijkeSEO Scan Quick-wins Social Media tips

WELKE MARKETING DIENSTEN LEVEREN WIJ?

Online marketing is een verzamelnaam voor allerlei activiteiten om een bedrijf, product of dienst online te vermarkten.

Dataverzameling

HANDS-ON

 • Ad-Hoc marketingbegeleiding
 • Interim marketing voor langere periode
 • Copywriting
 • Leadgeneratie
 • SEO optimalisatie
 • Website optimalisatie (techniek/laadsnelheid)
 • (Geautomatiseerde) e-mail marketingcampagnes

ADVERTEREN

 • Social Media adverteren
 • Zoekmachine adverteren
 • Youtube / Video adverteren
 • Google Shopping adverteren
 • Affiliate marketing

Tom In ‘t Veld – TIV Productions

Ik heb met WAVES samengewerkt aan een webserie van vijf afleveringen. Het was ontzettend tof om dit project met ze uit te voeren.  Het is een professioneel team met een gezonde dosis humor, waardoor dit een onvergetelijk project is gebleken.
Ze hebben de gave om wanneer nodig de regie in handen te nemen en creëren een pakkende verhaallijn.

Ik hoop dat we snel weer samenwerken!

TARIEF INFORMATIE

Voor een advies op maat verzoeken wij je contact op te nemen via het contactformulier, of via ons telefoonnummer onderaan de pagina.

Online marketing
Voor online marketingwerkzaamheden hanteren wij een uurtarief van €75,- exclusief BTW.

Marketing abonnement
Bij afname van een maandelijks terugkerend abonnement ontvang je een oplopende korting (staffelkorting) op het uurtarief.

Startend ondernemers
Voor starters hanteren wij een gereduceerd tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op via de chat, telefoon of het contactformulier.

Gratis marketing advies
Eens per maand helpen wij een ondernemer kosteloos bij het bepalen van een online marketingstrategie. De tegenprestatie die wij hiervoor vragen is enkel jouw toestemming aan ons om jouw case te mogen gebruiken als voorbeeld in één van onze WAVES Academy video’s.

Ben je hierin geïnteresseerd? Meld je dan aan via de chat of via ons contactformulier.