fbpx

Hoe zoekt jouw klant online?

 In Online Marketing
W

elkom bij de WAVES Academy.
Deze online Academy bestaat uit een reeks video’s waarmee we je een kijkje in onze digitale keuken willen geven. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een beeld te krijgen bij de werkzaamheden die een Online Marketeer of Webdesigner uitvoert. Met behulp van deze video’s laten we zien wat onze werkwijze is en hoe wij bedrijven online op de kaart zetten. Daarnaast helpen deze video’s je om zelf de eerste stappen naar een succesvolle online business te zetten. Mocht je gaandeweg hulp nodig hebben, dan kun je ons altijd even aanspreken via de chat om je vraag te stellen.

In deze aflevering: hoe zoekt jouw klant online?
Vandaag vertel ik je (bijna) alles over het doen van zoekwoord onderzoek. Ik leg uit waarom het doen van een dergelijk onderzoek belangrijk is en waarvoor we de resultaten van het onderzoek allemaal gebruiken. Ik hoop dat je na afloop van deze aflevering een goed beeld hebt van wat een zoekwoord onderzoek inhoudt..

Deze video duurt ongeveer 20 minuten, dus pak popcorn, zak achterover en neem de tijd. Na het zien van deze video kun je zelfstandig aan de slag met jouw zoekwoordonderzoek.

Veel kijkplezier!

Recommended Posts

Leave a Comment