fbpx

PODCAST VOOR BEDRIJVEN

Jouw professionele podcast

opgenomen bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie

1
VIDEO PODCAST

Een video podcast draagt bij aan herkenning. Men ziet zowel de host(s) als de gasten en heeft daardoor direct een beeld bij de personen rondom de tafel. Daarnaast is er ruimte om producten, beelden of andersoortig visueel materiaal te tonen aan de kijker. Een video podcast is tevens om te zetten naar audio, waardoor je met deze methode twee vliegen in één klap slaat.

2
PODCAST

Het voordeel van een audio-only podcast is de hoge mate van flexibiliteit. Je hebt enkel audio-opname apparatuur nodig wat veelal in broekzak formaat te verkrijgen is. Dit maakt het eenvoudig om de opnamestudio mee te nemen en bij gasten op visite te gaan om een aflevering op te nemen. Echter blijft de nabewerking van de audiosporen een belangrijk onderdeel waar de nodige voorkennis voor noodzakelijk is.

3
LIVESTREAM

Een livestream bestaat doorgaans uit een real-time videoverbinding tussen de host(s) van de podcast enerzijds – en de luisteraars of kijkers anderzijds. De kijker kan direct inhaken op zaken die er worden besproken en krijgt veelal de mogelijkheid om vragen te stellen. De livestream kenmerkt zich door een hoge mate van interactie tussen de host(s) en de kijker. Een livestream valt of staat met de juiste voorbereiding. Je wilt immers voorkomen dat er tijdens de real-time verbinding problemen ontstaan. Wij helpen je bij het opzetten van een hoogwaardige livestream verbinding.

✓ Ga direct voor resultaat

Ontvang kosteloos jouw persoonlijkeSEO Scan Quick-wins Social Media tips

WELKE MARKETING DIENSTEN LEVEREN WIJ?

Online marketing is een verzamelnaam voor allerlei activiteiten om een bedrijf, product of dienst online te vermarkten.

Dataverzameling

HANDS-ON

 • Ad-Hoc marketingbegeleiding
 • Interim marketing voor langere periode
 • Copywriting
 • Leadgeneratie
 • SEO optimalisatie
 • Website optimalisatie (techniek/laadsnelheid)
 • (Geautomatiseerde) e-mail marketingcampagnes

ADVERTEREN

 • Social Media adverteren
 • Zoekmachine adverteren
 • Youtube / Video adverteren
 • Google Shopping adverteren
 • Affiliate marketing

Tom In ‘t Veld – TIV Productions

Ik heb met WAVES samengewerkt aan een webserie van vijf afleveringen. Het was ontzettend tof om dit project met ze uit te voeren.  Het is een professioneel team met een gezonde dosis humor, waardoor dit een onvergetelijk project is gebleken.
Ze hebben de gave om wanneer nodig de regie in handen te nemen en creëren een pakkende verhaallijn.

Ik hoop dat we snel weer samenwerken!

TARIEF INFORMATIE

Voor een advies op maat verzoeken wij je contact op te nemen via het contactformulier, of via ons telefoonnummer onderaan de pagina.

Online marketing
Voor online marketingwerkzaamheden hanteren wij een uurtarief van €75,- exclusief BTW.

Marketing abonnement
Bij afname van een maandelijks terugkerend abonnement ontvang je een oplopende korting (staffelkorting) op het uurtarief.

Startend ondernemers
Voor starters hanteren wij een gereduceerd tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op via de chat, telefoon of het contactformulier.

Gratis marketing advies
Eens per maand helpen wij een ondernemer kosteloos bij het bepalen van een online marketingstrategie. De tegenprestatie die wij hiervoor vragen is enkel jouw toestemming aan ons om jouw case te mogen gebruiken als voorbeeld in één van onze WAVES Academy video’s.

Ben je hierin geïnteresseerd? Meld je dan aan via de chat of via ons contactformulier.